×

Kontorsmöbler företag

När du ska välja kontorsmöbler till ditt företag finns det många saker att tänka på. Möblerna ska inte bara vara snygga och få ditt kontor att se modernt och stilrent ut, utan de ska också vara funktionella, praktiska och ergonomiska. Vilka kontorsmöbler du väljer beror främst på ditt behov och din egen inredningsstil.

Exklusiva kontorsmöbler

Exklusiva kontorsmöbler är ett bra val för dig som vill att kontoret ska ha en lyxigare och mer glamourös touch. Exklusiva möbler behöver inte vara sammetssoffor och dyra designerfåtöljer, utan kan lika gärna vara möbler som är unika, annorlunda eller lite extra svåra att få tag på. Fördelen med den här typen av inredningen är att ditt kontor kommer skilja sig från mängden och att ytterst få kontor kommer vara inredda på samma sätt.

Kontorsmöbler nya

Att köpa nya kontorsmöbler till företaget är idag väldigt vanligt. Med nya kontorsmöbler följer en garanti, vilket kan komma till hands om produkterna inte fungerar som de ska eller om det uppstår några problem. Idag finns det mängder med olika företag och inredningsbutiker som du kan vända dig till när du vill köpa nya kontorsmöbler. Företaget DPJ erbjuder ett stort utbud av kontorsmöbler för alla typer av kontor. Allt från ergonomiska stolar, höj- och sänkbara skrivbord till mattor för den sista extra touchen. Ska du köpa skrivbord och stolar rekommenderar vi att du sätter ergonomi i fokus, medan inredningsdetaljer eller möbler i allmänna utrymmen gärna får avspegla företaget eller din personliga stil.

Gamla kontorsmöbler

Gamla kontorsmöbler behöver inte innebära möbler som är smutsiga, trasiga eller förgångna. Gamla möbler innebär oftast att de har använts förut, till exempel av en privatperson eller av ett annat företag. Det här är ett bra val för dig som vill ha ett miljötänk med i inredningen och som samtidigt vill spara pengar.

Att köpa gamla eller begagnade möbler till kontoret är idag väldigt vanligt och ett bra sätt att hålla nere utgifterna. Idag finns det många företag som säljer ut kontorsinredning som fortfarande är välfungerande och i riktigt gott skick. Tänk på att begagnade eller gamla möbler kan ha en kortare livslängd och sällan kommer med garanti.

Inspiration

Det är inte alltid lätt att veta vilka möbler du ska välja till ditt kontor eller till ditt företag. Möblerna har en mycket större betydelse än man kan tro och blir inte bara avgörande för arbetsmiljön, utan också för trivseln på arbetsplatsen. Är ni många på företaget är det extra viktigt att välja möbler och inredning med omsorg, medan du som arbetar ensam på kontoret har större möjlighet att variera efter eget behov och personlig stil.

Ett smart sätt att komma igång kan vara genom inspiration! Inspiration kan du få genom att besöka andra kontor och företag, men du kan också hitta inspiration på nätet för kontorsinredning hos aktörer som DPJ.se för ett trendigt och modernt kontor. Kom ihåg att många inredningsstilar som kan finnas i privata hem också kan tillämpas på kontoret. Gäller det dock inredning som ska användas till arbete (till exempel skrivbord/stolar) är det dock viktigt att du väljer möbler som är ergonomiska och som är framtagna för ändamålet.